Scoala 20

DIN NOU LA ŞCOALĂ

În prag de toamnă aurie, clinchetul cristalin al clopoţelului a răsunat iar pe malul Argeşului, după o lungă şi binemeritată vacanţă.

În haine de sărbătoare, şcoala şi-a deschis larg porţile pentru a face loc mulţimii de copii nerăbdători să pătrundă în clasele ce îi aşteptau liniştite, mai curate ca niciodată, pline de surprize nebănuite.

După deschiderea festivă, cu binecuvântarea preoţilor de la Biserica Sfântul Andrei, animaţi de îndemnurile domnului primar, Tudor Pendiuc, şi încurajaţi de colegii mai mari, boboceii claselor pregătitoare, ţinând strâns mâna ocrotitoare a mamei, au păşit pe sub podul de flori în necunoscuta lume a învăţăturii. Le-au urmat, de acum veterani, ceilalţi elevi ai ciclului primar şi gimnazial.

Şi, dintr-o dată, parcă trezită din somn, şcoala s-a bucurat de veselia şi de curiozitatea învăţăceilor ei. S-au deschis manualele şi primele cuvinte au început să curgă pe tablele imaculate. Nici nu am simţit cum au trecut orele şi cum, odată cu trecerea lor, prima zi de şcoală a devenit prima poveste a anului şcolar 2014-2015.

Fie ca acest an şcolar să fie anul celor mai mari bucurii, al succeselor deosebite, un an al poveştilor de neuitat!

Sunteți aici:Home Activitati DIN NOU LA ŞCOALĂ